Akcija BRUDER igračaka u prosincu -10%



O TVRTCI BRUDER

 

Paul Bruder osnovao je tvrtku Bruder još 1926. godine u Njemačkoj, kako bi ručno izrađivao mjedene cijevi za proizvođače dječjih truba. Nakon II. svjetskog rata, izučivši zanat za proizvođača alata, Paulu se u radu tvrtke pridružuje i sin Heinz, koji 1958. uvodi plastiku kao materijal od kojeg će se proizvoditi igračke, te dobiva prvi patent u Njemačkoj za takvu vrstu proizvodnje. Od tada obiteljski biznis postepeno kroz desetljeća raste, te postaje industrijska proizvodnja, no i dalje bazirana na obiteljskoj tradiciji i originalnim idejama. Danas Bruder ima 200-tinjak zaposlenih, 45.000 m2 proizvodnog i skladišnog prostora, te je jedan od vodećih njemačkih i europskih proizvođača igračaka.

 

BRUDER FILOZOFIJA

 

Bruder vjeruje da kroz igru djeca stiču iskustva koja im koriste u vlastitom daljnjem razvoju. Zbog toga su svi Bruder proizvodi dizajnirani tako da potiču djecu da kroz igru imitiraju stvarni život, te da kroz njihovo korištenje stiču vrijedna iskustva o osnovnim tehničkim principima rada strojeva.

Bruder također poklanja izrazitu pažnju zaštiti okoliša, racionalnim korištenjem energetskih resursa i upravljanjem recikliranjem.

 

BRUDER KVALITETA

 

Bruder koristi samo plastiku najviše kvalitete, koja se često koristi i u automobilskoj industriji.

Više od 95% igračaka proizvodi se u proizvodnom pogonu u Fürthu u Njemačkoj.

Sve igračke podvrgavaju se rigoroznim testiranjima sigurnosti, te u potpunosti zadovoljavaju njemačku normu sigurnosti GS (Geprúfte Sicherheit), kao i europsku normu za sigurnost igračaka EN71.

 

N A P O M E N A

 

Sve igračke su za djecu starosti od 3 godine na više.

Dakle, i za odrasle